Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním.

Vyhledávání

Plynové ventily VENTILEX

Plynové ventily VENTILEX 

Počet produktů: 107

Bezpečnostní uzávěr plynu VENTILEX

Elektromagnetické ventily VENTILEX třídy A jsou ventily přímo ovládané, pro uzavření průtoku plynných paliv v případě přerušení napájecího napětí cívky elektromagnetu.

Samočinný uzavírací...

Zobrazit

Podkategorie

  • Samočinné uzavírací...

    Samočinné uzavírací ventily VENTILEX pro plynná paliva. Přivedením napájecího napětí na cívku elektromagnetu se ventil otevře, při odpojení se uzavře. Ventily jsou opatřeny tlakově vyváženou kuželkou s pryžovým těsněním, která je unášena přes táhlo jádrem elektromagnetu. Ovládacím prvkem ventilu je elektromagnet. Přivedením napájecího napětí na cívku elektromagnetu se ventil otevře, při odpojení se uzavře. V základní poloze (bez proudu) je ventil uzavřen (funkce NC).

  • Samočinné uzavírací...

    Samočinné uzavírací plynové ventily s ochranou proti tlakovému rázu. Ventily jsou opatřeny tlakově vyváženou kuželkou s pryžovým těsněním, která je unášena přes táhlo jádrem elektromagnetu. Ovládacím prvkem ventilu je elektromagnet. Přivedením napájecího napětí na cívku elektromagnetu se ventil otevře, při odpojení se uzavře. V základní poloze (bez proudu) je ventil uzavřen (funkce NC).

    U provedení ventilu SVGS lze regulovat dobu otevření 1...20s pro možnou ochranu potrubí proti tlakovým rázům.

  • Samočinné uzavírací...

    Samočinné uzavírací plynové ventily VENTILEX s ručním otevíráním. Ventily jsou opatřeny kuželkou s pryžovým těsněním, která je unášena přes táhlo ručním mechanizmem, táhlo je v otevřené poloze zajištěné elektromagnetem – podmínkou pro zajištění táhla v otevřené poloze je cívka elektromagnetu pod napětím.

    Ovládacím prvkem ventilu je ruční mechanizmus pro uvedení ventilu do provozu (poloha otevřeno) a elektromagnet pro uzavření.

    Přivedením napájecího napětí na cívku elektromagnetu se ventil neotevře, je nutný zásah obsluhy, která pomocí ručního mechanizmu přestaví kuželku táhlem do polohy otevřeno, při odpojení napájecího napětí se ventil automaticky uzavře. V základní poloze (bez proudu) je ventil uzavřen - funkce NC.

na stránku
Zobrazeno 7 – 12 z 107 položek
RT kody Sklik :